Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]4.1g4.9kcal0.5g0.1g0.3g0g
Pesto (Pirkka)0.5g3.2kcal0g0g0.3g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g6.5g15kcal0.5g2.8g0.2g0.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.7g7.6kcal0.1g0.1g0.8g0g
Mozzarella, Euroshopper2.7g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g77kcal3.2g6.4g4.2g1.8g
Valittu annoskoko21g38kcal1.6g3.2g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.8g1.6g1.1g0.5g
Arvot/100g100g183kcal7.7g15.3g10g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983