Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.3g0g1.2g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.4g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g0.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)0.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.6g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g57kcal5.4g1.8g3g0.2g
Valittu annoskoko21g29kcal2.7g0.9g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1.4g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g137kcal12.9g4.3g7.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905