Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)8.4g9kcal1.9g0g0.2g0g
Paprika keskiarvo 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne 1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Pesto, punainen Eldorado2.1g10kcal0.1g0.2g1g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g5.2g17kcal0.6g3.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g82kcal5.4g8.4g3g1g
Valittu annoskoko21g41kcal2.7g4.2g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.4g2.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g193kcal12.8g19.9g7.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615