Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g4.2g11kcal0.2g0.1g1g0g
Maitorahka (Pirkka)5.2g3.4kcal0.6g0.2g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g8.3g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Liivate 0.4g1.5kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g103kcal2.8g4.8g7.8g0g
Valittu annoskoko21g52kcal1.4g2.4g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.7g1.2g2g0g
Arvot/100g100g246kcal6.7g11.4g18.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091