Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.8g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Raparperi 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Fariinisokeri0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)2.7g5.2kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g119kcal1.6g18.2g4g0.4g
Valittu annoskoko21g60kcal0.8g9.1g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g30kcal0.4g4.6g1g0.1g
Arvot/100g100g286kcal3.8g43.5g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365594