Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Polar 10% (Valio)1.6g3.3kcal0.5g0g0.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g43kcal3.6g1.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko21g21kcal1.8g0.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.9g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g101kcal8.5g3.3g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051