Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g10g55kcal0.9g3.1g4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g7.5g45kcal1.6g0.5g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g225kcal5.2g7.4g18.8g0g
Valittu annoskoko21g112kcal2.6g3.7g9.4g0g
Annoskoko puolitettuna11g56kcal1.3g1.9g4.7g0g
Arvot/100g100g538kcal12.4g17.7g45g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104