Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4.9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 4.9g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Broileri rintafile,maustamaton4.9g5kcal1.1g0g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%2.4g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl2g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g2g7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g49kcal4g0.6g3g0.4g
Valittu annoskoko21g25kcal2g0.3g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g117kcal9.5g1.4g7.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874