Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk12g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g34kcal2.8g1.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko21g17kcal1.4g0.7g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.7g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g81kcal6.7g3.3g4.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803