Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt8.8g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 2.6g5kcal0.7g0g0.2g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1.8g1.2kcal0.2g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli1.8g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g59kcal3.4g4.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko21g30kcal1.7g2.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal0.9g1.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g140kcal8g9.9g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689