Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 3.5g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 4.6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 6.4g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g45kcal1.8g0.6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko21g23kcal0.9g0.3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.5g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g107kcal4.3g1.4g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149