Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.13g44kcal1.7g8.6g0.3g0.5g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g6.4g11kcal1g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g121kcal5.4g17.2g3.4g1g
Valittu annoskoko21g61kcal2.7g8.6g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g30kcal1.4g4.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g288kcal12.8g40.8g8.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793