Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g4.7g19kcal1.1g0.1g1.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Ricotta, Castelli5.9g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g111kcal6g1.6g8.8g0g
Valittu annoskoko21g56kcal3g0.8g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna11g28kcal1.5g0.4g2.2g0g
Arvot/100g100g262kcal14.2g3.8g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194