ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi6.3g8.5kcal1.3g0g0.4g0g
Amerikan pekoni 1viipale1.3g4.3kcal0.2g0g0.4g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g2g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g43kcal3.4g3.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko21g22kcal1.7g1.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.9g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8g8g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448399