Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Muna, annos 60g1.9g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 8.3g3kcal0g0.6g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.2g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g110kcal1g14g5.2g0.6g
Valittu annoskoko21g55kcal0.5g7g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g28kcal0.3g3.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g261kcal2.4g33.2g12.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107