Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g3.9g17kcal0.3g2.6g0.6g0.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.2g8.9kcal0g0g1g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl2.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maitorahka (Pirkka)8.8g5.8kcal1.1g0.4g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vadelma 2.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g76kcal3.4g7.6g3.4g0.6g
Valittu annoskoko21g38kcal1.7g3.8g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.9g1.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g179kcal8.1g18g8.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475