Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g1.6g5kcal0.8g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1.6g3.6kcal0.5g0g0.2g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow3.6g13kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g74kcal4g8.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko21g37kcal2g4.2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal1g2.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g174kcal9.4g19.8g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291