Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2.9g8.9kcal0.5g1.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.2g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g32kcal2.2g2.8g1g0.6g
Valittu annoskoko21g16kcal1.1g1.4g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.6g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.6g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470