Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 6.8g1.5kcal0g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g4.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g40kcal1.6g1.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko21g20kcal0.8g0.8g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g95kcal3.8g3.8g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278534