Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5.2g8.8kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Punaviini1.3g0.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g27kcal2g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko21g14kcal1g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.5g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal4.7g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608