Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.9g19kcal1.6g0g1.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g3.1g11kcal0.6g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g3.1g5kcal0g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g75kcal4.6g5.2g4g0.4g
Valittu annoskoko21g38kcal2.3g2.6g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal1.2g1.3g1g0.1g
Arvot/100g100g178kcal10.8g12.3g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720