Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Pinaattipakaste 150g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3.1g4.2kcal0.3g0.5g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)2.2g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g2.3g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g42kcal2.4g4.6g1.4g0.8g
Valittu annoskoko21g21kcal1.2g2.3g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.6g1.2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g100kcal5.7g10.9g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148