TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g6.3g8.4kcal1.4g0g0.3g0g
Tomaattimurska 6.3g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g1.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g35kcal3.2g2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko21g18kcal1.6g1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.8g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g83kcal7.5g4.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755