Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g7kcal0.8g0g0.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g23kcal1.8g1.6g1g0.4g
Valittu annoskoko21g12kcal0.9g0.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.5g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.8g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515