Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.8g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 3.8g13kcal0.2g2.9g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g37kcal1.4g6.2g0.6g0g
Valittu annoskoko21g19kcal0.7g3.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.4g1.6g0.2g0g
Arvot/100g100g87kcal3.3g14.6g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145