Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.6kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Sokeri 12g48kcal0g11.8g0g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.1g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g170kcal0.8g26.8g6.4g1g
Valittu annoskoko21g85kcal0.4g13.4g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g43kcal0.2g6.7g1.6g0.3g
Arvot/100g100g401kcal1.9g63.2g15.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297