Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)6.2g5kcal0.2g0.7g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.2g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala3.7g12kcal0.6g2.2g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.7g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g62kcal3g6.4g2.6g0.8g
Valittu annoskoko21g31kcal1.5g3.2g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal0.8g1.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g147kcal7.1g15.1g6.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979