Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 2.5g8.2kcal0.3g1.4g0.1g0.3g
Rusina 0.8g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Auringonkukansiemen 0.6g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mantelilastu (A la meira)0.5g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g41kcal1g5.6g1.4g0.8g
Valittu annoskoko21g21kcal0.5g2.8g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.3g1.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g97kcal2.4g13.2g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997