Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino2.9g10kcal0.7g1.6g0.1g0.2g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl2.9g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g2.4g6kcal0.4g0g0.5g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g4.9g1kcal0g0.2g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 6.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g49kcal2.4g4.8g2.2g0.6g
Valittu annoskoko21g25kcal1.2g2.4g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.6g1.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g117kcal5.7g11.4g5.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565