Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g17g24kcal3.7g0g1g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola1.9g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1.9g6.4kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g68kcal8.4g0.2g3.6g0g
Valittu annoskoko21g34kcal4.2g0.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal2.1g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g158kcal19.6g0.5g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955