Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke2.7g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g20kcal1.2g2.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko21g10kcal0.6g1.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g47kcal2.8g5.6g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736