Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto7g13kcal0.5g0.2g1.1g0g
Katkarapu, rainbow8.8g8.8kcal2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g5.3g5.5kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g55kcal5.4g2.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko21g28kcal2.7g1.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1.4g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g130kcal12.7g6.1g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265