Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g5.5g8.1kcal1.1g0.1g0.4g0g
Fetajuusto (Pirkka)2.7g7.5kcal0.4g0g0.6g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.1g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g49kcal3.2g1.8g3g0g
Valittu annoskoko21g25kcal1.6g0.9g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.8g0.5g0.8g0g
Arvot/100g100g115kcal7.5g4.2g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772