Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 8.2g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokosokeri1g4kcal0g1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 12g5.5kcal0.1g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g28kcal0.4g5.8g0g0.6g
Valittu annoskoko21g14kcal0.2g2.9g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.1g1.5g0g0.2g
Arvot/100g100g66kcal0.9g13.6g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727