Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 2.8g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.2g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g34kcal1.6g2.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko22g17kcal0.8g1.4g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.4g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g79kcal3.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704