Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g4.2g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Broilerifilee, marinoimaton4.2g4.5kcal1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, Kevyt6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.1g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g40kcal4.6g1g2g0.2g
Valittu annoskoko22g20kcal2.3g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal1.2g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g92kcal10.7g2.3g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555