Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g7.5g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g2.5g8.7kcal0.2g0.5g0.7g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g0.5g2kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g60kcal4.4g2g3.6g0g
Valittu annoskoko21g30kcal2.2g1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal1.1g0.5g0.9g0g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.7g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006