Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna, paistettu 8.3g17kcal1.1g0g1.4g0g
Pekoni rasvainen 3g11kcal0.4g0g1.1g0g
Ranskankerma Valio3.6g10kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g92kcal3.4g0.8g8.4g0.2g
Valittu annoskoko21g46kcal1.7g0.4g4.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal0.9g0.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g215kcal8g1.9g19.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261240