Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.9g5kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Banaani, kuorittu 5.6g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g135kcal2.2g13.8g7.8g0.8g
Valittu annoskoko21g67kcal1.1g6.9g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g34kcal0.6g3.5g2g0.2g
Arvot/100g100g316kcal5.2g32.4g18.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700