Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Grahamjauho 1.7g5.6kcal0.2g1g0g0.2g
Neljänviljanhiutale 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g2g8.1kcal0.1g1.8g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 7g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1.6g8.7kcal0.1g0.9g0.1g0g
Raparperi 4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g103kcal1.4g10.4g5g0.8g
Valittu annoskoko21g51kcal0.7g5.2g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.4g2.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g240kcal3.3g24.3g11.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044