Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3.1g3kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 7g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.8g6.9kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.8g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g62kcal3.8g2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko21g31kcal1.9g1g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g145kcal8.9g4.7g8.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449429