Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale2.9g9kcal0.3g0g0.9g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 12g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Maito, Kevyt3.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.4g4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g42kcal2.4g0.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko22g21kcal1.2g0.4g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.6g0.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g99kcal5.6g1.9g8.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412