Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g5.5g14kcal0.8g0.1g1.1g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi2.3g11kcal0.3g0g1.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Salsa medium (Rainbow)1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa4.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g62kcal2.4g1.6g5g0.2g
Valittu annoskoko22g31kcal1.2g0.8g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal0.6g0.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.7g11.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274