Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl2.7g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)3.3g10kcal0.3g2g0.1g0.5g
Fariinisokeri4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Muna, annos 60g1.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 4.9g2.2kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g145kcal1.4g18g7.2g1.4g
Valittu annoskoko21g73kcal0.7g9g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna11g36kcal0.4g4.5g1.8g0.4g
Arvot/100g100g339kcal3.3g42.1g16.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592