Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 3.1g3.4kcal0.3g0.4g0g0.2g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk2.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Fariinisokeri0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g26kcal0.8g2.6g0.8g0.8g
Valittu annoskoko21g13kcal0.4g1.3g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.2g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g62kcal1.9g6.1g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914