Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g2.3g14kcal0.5g0.5g1.2g0g
Leseseos (3 viljan)0.7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Valkuainen (100g)0.8g0.3kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 7.8g15kcal1.5g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g2.9g8.2kcal0.1g0.1g0.8g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper1.4g4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g108kcal6g1.8g8.8g0.4g
Valittu annoskoko22g54kcal3g0.9g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g27kcal1.5g0.5g2.2g0.1g
Arvot/100g100g251kcal14g4.2g20.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179