Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni3.9g14kcal0.5g2.7g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk10g10kcal2.2g0g0g0g
Paprika keltainen 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g58kcal5.4g6.2g1g0.4g
Valittu annoskoko22g29kcal2.7g3.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal1.4g1.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal12.6g14.4g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217