Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Suklaa tumma 3.7g19kcal0.1g2g1.2g0.2g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g3g9kcal0.5g1.6g0.1g0.4g
Cashewpähkinä 1.6g9kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g184kcal2.6g21g9.8g1.4g
Valittu annoskoko21g92kcal1.3g10.5g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna11g46kcal0.7g5.3g2.5g0.4g
Arvot/100g100g430kcal6.1g49.1g22.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276