Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 6.9g9kcal0.7g0.1g0.6g0g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)3.1g11kcal0.4g2.2g0g0.1g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g3.1g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss1.9g5.8kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g66kcal3.4g6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko22g33kcal1.7g3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.9g1.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g154kcal7.9g14g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220932