Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 7.8g8.7kcal1.7g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 2.6g1.8kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sieni tatti, hapero 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g1.4g1.9kcal0.4g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g34kcal4.2g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko22g17kcal2.1g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal1.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal9.7g2.8g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263